Att Blogga......

Det här med att blogga......länge länge sa jag att det kan man ju inte hålla på med, har ju ett liv utanför datorn....och nu är jag här ändå ;-)
Jag kommer att skriva om jakt, hundar, hästar, får, livet på landet och renoveringen av en gård byggd någon gång i slutet på förrförra seklet, förmodligen inte regelbundet men med en förhoppning att det ska vara läsvärt.....vi har nog alla en liten exhibitionist som sitter på axeln och viskar......visa....berätta.......så Välkommen till min blogg ;-)
/Bente

22 feb. 2011

Kompostering! Det är ett kapitel för sej. Jag fick just ett sånt fint brev från kommunen, vissa har slarvat och lagt matrester i brännbarttunnan så nu ska det igång en kampanj för bättre kompostering och bättre sopsortering.....och då hittade jag den här.................vill ha!! Man stoppar in avfallet i luckan, stänger, snurrar hela "tunnan" och man slipper att gräva runt i ett för trångt kärl med en #j#a pinne....allt sköter sej automatiskt och det kommer fin jord ur luckan i botten!! I alla fall om man ska tro annonsören ;-)

Ska nog ta ooch prata med sambon om en liten investering......:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar