Att Blogga......

Det här med att blogga......länge länge sa jag att det kan man ju inte hålla på med, har ju ett liv utanför datorn....och nu är jag här ändå ;-)
Jag kommer att skriva om jakt, hundar, hästar, får, livet på landet och renoveringen av en gård byggd någon gång i slutet på förrförra seklet, förmodligen inte regelbundet men med en förhoppning att det ska vara läsvärt.....vi har nog alla en liten exhibitionist som sitter på axeln och viskar......visa....berätta.......så Välkommen till min blogg ;-)
/Bente

6 juni 2013

 Vi har haft celebra besök här på Holmen de senaste veckorna! Först kom två Portugiser en halvportugis, sen så kom en galant spanjor!
Nå först kom alltså väninnan Eva D:s hästar hit då Eva själv skulle på semester i Portugal. Viva och hennes döttrar Chique och Stella är Lusitanos, nåja Stella är bara halv Lusitano resten av henne är fullblod.
 Nu har dom varit här i några veckor och ska åka hem på  lördag. Matte är hemma igen och saknar sina vackra hästar! :-)
....men spanjoren då?? Jo min andra väninna Eva Ö har köpt en nordsvensk till och då behövde hennes Zarandillo , alias Zäta, kolloplats för att inte hagen hos Eva skulle innehålla "för många" hästar (hur det nu skulle kunna bli för många med tre ;-) ) Nåväl det är hyresvärdens beslut, inte Evas, så idag kom Zäta, hispanoarab eller andalusier, och fick då inkvartera sej hos gårdens herrar.....då blev det svensken, spanjoren och Bellman ;-)

Bellman och Zäta fann varandra snabbt och gick efter bara en timme och betade bredvid varandra....som gamla kamrater!

Det är nånting visst med vitt och svart!
Viva och Lilly
vit och svart


Chique

På väg ner igen
Bellman och Zäta
svart och vit...

Svensken, Bellman och spanjoren!
dvs
Akashi, Bellman och Zarandillo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar